17.5.06

A sacarse la foto

Barça campeón de la champions y alrededor todos como moscas revoloteando para salir en la foto. Si hubiera perdido, na de na. Todos corriendo en estampida hacia el avión.

Ya ven q no fue el caso. Debido a unos sucesos ocurridos estos días atrás me llama la atención sobretodo el Rey. De pie en el campo, mirada seria y fija, parece decirle a los jugadores eh! estoy aquí no cometais sacrilegio. Venir inmediatamente y a sonreir, eh! q tenemos una foto q sacar y no podéis dejarme mal. Un rato se ha estado mirando así con Xavi a su lado hasta q este se ha acercado y saltándose el famoso... protocolo (alejándolos de la deidad y convirtiéndolos en uno más) les ha dado un abrazo.

Mientras esto pasaba me acordaba de Jaume Urgell detenido el pasado 14 de mayo por cambiar una bandera del estado de un edificio oficial por la bandera republicana.

Parece ser q le piden de 6 a 13 años de carcel por eso. Seguramente dicen q se quedará en tres. Pero me pregunto porque el rey, su excelentisima majestad no se hace la foto en la carcel con el amigo Urgell. Sonriendo.

En fin. Ya tiene la foto. Ya ha puesto las caras serias a quien tenía q ponérselas y las sonrisas al resto. Ahora a montar un numerito q justifique la sucesión hacia Felipe. Con q nos sorprenderán?

5 comentarios:

Anónimo dijo...

Me parece que el gey se haría la foto con Jaime Urgell con tal de salir en la prensa con un titular debajo de la foto como este: "el gey, saltándose todos los protocolos, se hace una foto con todos los sectores del pueblo, llevando así una enorme vocación ciudadana al servicio de todos los españoles".
O alguna gilipollez parecida.

Es decir, el gey sí se haría la foto con el famoso Jaime. Como se las ha hecho con Rovira. Quien no se la haría, por coherencia es Jaime con el gey. Sobre eso me juego 100 birras.

Anónimo dijo...

Ui, amb la monarquia hem topat! Govern, multinacionals, església... et faltava un tema tan important com incomprensiblement intocable. Una monarquia és la cosa més antidemocràtica que hi ha: una colla de gent que viuen com a mantinguts de l'Estat només per ser 'fills de'. Què té de democràtic això? A més a més, per més INRI la 'monarquia parlamentària' es va imposar: va haver-hi algun referèndum (la veu del poble) que deixés escollir el sistema de govern de l'Estat Espanyol?

Jo crec que ser monarca és el txollo de l'any: no necessites tenir base intel·lectual (no és la família psíquicament molt desenvolupada, que diguem), la gent manté totes les despeses de la teva família (viatges, iots, etc.) i, a sobre, la gent t'adora. La monarquia ha tingut la millor campanya de màrqueting de la història: la gent es desviu per una família a la qual manté quan amb prou feines el poble pot arribar a final de mes i pagar la hipoteca. Encara hi ha més (i això és un element diferencial espanyol) queda totalment prohibit que surti públic qualsevol element (escàndol, fotos del rei nu, etc.) que et pugui desprestigiar. No només això, hi ha programes que han caigut de la graella per ficar-se amb un membre amb particular de la família reial (visca la llibertat d'expressió!).

Quan estava treballant 'de gratis' a ClosTV (es veu que ho he de dir amb orgull, això que vaig començar a treballar sense cobrar ni un duro. I això que era una televisió pública, que depèn d'un ens com l'ajuntament! Posem zona verda i que paguin, paguin i paguin, però que per a mi treballin gratuïtament. Quin exemple...), vaig haver d'anar a un enterrament d'una vella glòria a on en Peret va perdre l'espardenya. Per tornar (sense taxi ni mòbil ni res), un paparazzi va tenir compassió de mi i em va acompanyar fins la redacció de la televisió. Pel trajecte em va estar explicant milers d'històries de la família reial que es veu que en aquest món tothom ho sap, però que ningú no pot treure-ho a la llum (amenaces, etc.). No ho entenc: si el rei és un doner i té amants... ¿Españñññña se va al garete? ¿És que m'he perdut alguna profecia de Nostradamus que deia que si s'escapaven les intimitats del Juanca i la Sofi s'acabaria el món? Són mentalitats que escapen al meu enteniment.

Perdona'm la vanalitat i deixa que m'acomiadui amb un acudit: "Saps en què s'assembla un ordinador a la família reial? En que ambdós estan plens d'elements que ningú no sap per què serveixen"

Si reps una trucada demanant el meu cap, tu no em coneixes ;P

Anónimo dijo...

Això em recorda als comentaris que feien fa temps televisió espanyola:

"El tenista español Sergi Bruguera ha ganado el Roland Garrós"
"Sergi Bruguera ha perdido el partido. El tenista catalán..."

I això és cert. I ara sí que he acabat :)

Unknown dijo...

jojojo, tu vols q hem tanquin el blog (res tu q el tanquin si es per això paga la pena).

La veritat és q és curiós el fet diferencial Espanyol respecte d'altres monarquies. Si aquest país vol superar les ferides del passat hauria de començar per perdre la por a parlar de segons quines coses.

Té gràcia també el q dius q avui en dia treballar de gratis es un "honor". Deu ser la moral cristiana del sacrifici q la tenim ven ficada a dintre. Quina llàstima no ser francesos i ficar-li als gobernants la moral del sacrifici (=explotació en aquest cas) per allà on sabem...

ClosTv... Una vegada vaig estar en una festa de BTV (per cert hauries de veure la pasta q s'han deixat posant-la maca...), estaba el Clos fent un discurs i els amics no paraven de fer broma dient-me va digue-li ara això q deies. Va valent. No se quina cara posaven però el graciós es q quan el vaig veure l'home va possar cara de por. Ens debia escoltar :) Imagina't el pobre especulador sufrint una escena d'aquestes en public a casa seva. Encara li deu quedar una mica de vergonya encara q sigui pel q diran els seus amiguets... Per cert el discurs infumable i el pitjor l'acudit del final, brrrruf.

Sobre el q dius de Bruguera avui en dia ni han exemples pitjors y molt mes macabres. A A3 he vist varies vegades un cotxe accidentat (accidents mortals) on s'enfoca el burro català. En canvi no he vist el torito enlloc (i no dic q l'hagi de veure, q n'hi ha q pensen molt malament). I altre cosa d'aquest estil també a A3. En aquest cas sobre la noticia de l'autocar accident a castella i lleó. Deien un autocar de magrebins s'accidenta i moren 8. A T5 la noticia era un autocar de ciutadans belgues d'origen marroquí s'accidenta... No vull dir q marroquins o belgues siguin millors uns dels altres però em sembla curiós...


Per cert ja se q soc un pesat dient q escriguis però me n'alegro q ho facis.

Abraçades.

Anónimo dijo...

Hola jul-jul!

Llámame catalanista, pero ayer (creo que fue en la 2) dieron la notícia de que Adam Raga, campeón del mundo de trial, y el también español Toni Bou ... Aassshhh! Me dió rabia que llamasen españoles a dos deportistas que hacen trial, un deporte que dentro de España y fuera de Catalunya no se practica; es más hay una gran afición y tradición catalana de trial tanto en moto como en bici, dejando nombres como Jordi Tarrés, Marc Colomé, Laia Sanz y Ot Pi que han ganado casi todos los campeonatos mundiales que se han celebrado durante su vida deportiva (todos ellos catalanes). Y mira, me dió rabia que les llamasen españoles sin precisar que són catalanes. Será que me he vuelto catalanista? Pues mira, al igual sí; con tanto ataque irracional contra nosotros a una le da por llevar la contraria.

Por cierto, muy chulos los posts, te lo curras mucho.

Saludos a la Patri!